Verhuur

Zoek je een bijzondere, sfeervolle en flexibele locatie in een creatieve omgeving? Dan ben je bij FLUOR aan het goede adres! FLUOR heeft verschillende ruimtes beschikbaar voor presentaties, een cursus, borrels, netwerkbijeenkomsten en andere activiteiten. Ons nieuwe pand heeft een compleet licht- & geluidssysteem waardoor alle typen evenementen mogelijk zijn in FLUOR.

Wij horen graag wat je wensen zijn en kunnen veel op maat leveren. Vanzelfsprekend zetten wij onze expertise in waar dat wenselijk is, bijvoorbeeld op het gebied van programmering en marketing waardoor jouw feestje een nog groter succes wordt.

In de grote zaal is er een capaciteit van (550) personen en in het café is er een capaciteit van (150) personen. Daarnaast zijn er diverse kleinere ruimtes die passend zijn voor kleinere bijeenkomsten.

Het podium is gevestigd vlakbij het Eemplein binnen het oude terrein van de Prodentfabriek, het creatieve gebied De Nieuwe Stad en heeft ruime parkeermogelijkheden voor de deur. Het podium ligt op steenworp afstand van het centrum en het Centraal Station van Amersfoort.

FLUOR
Bezoekadres: Oliemolenhof 22
Kantooradres: Oude Fabriekstraat 29
T: 06 - 297 461 54

Voor het huren van de zaal, bar en/of personeel, stuur een mailtje naar verhuur@fluor033.nl

Klik hier voor de algemene verhuurvoorwaarden