Zuco 103
vr 11
dec

Zuco 103

Braziliaanse muziek/Jazzy

Entree:

€15 *

Zaal open:

20:30

Aanvang:

20:30

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Zuco 103

Braziliaanse muziek/Jazzy

In december schijnt de Braziliaanse zon voor één avond in Amersfoort want Zuco 103 is terug!

De comeback van het swingende Zuco 103 is eindelijk daar. Internationaal gezien is Zuco 103 de band die zorgde voor de doorbaak van Brazilelectro met hun eerste release in 1999 'Outro Lado'. Tien jaar lang reisden de bandleden Lilian Vieira, Stefan Schmid en Stefan Kruger de hele wereld over. Van North Sea Jazz tot aan Bumbershoot Seatlle en Rock Werchter, van Tokyo tot Moskou is er genoten van de warme klanken van deze bijzondere band.

Een unieke combinatie van Brazilliaanse muziek met jazzy en elektronische invloeden maken het karakteristieke Zuco 103. Zuco zoekt de randen op van de wereld met een crossover van verschillende stijlen als Afro-Cubaans, drum 'n bass, Ethiopisch, West-Afrikaans en dub.

In 2015 komt is daar eindelijk de explosieve comeback. Zuco gaat de wereld weer laten swingen met de release van een best-of album maar vooral met een splinternieuw album, terug naar de hun rauwe originele roots van de Brazilelectro sound. Tropische glimlachen en een dansvloer die naar adem snakt, december zal nog nooit zo warm aanvoelen!
Release nieuwe album: februari 2016 (maar al eerder live te horen!)

Support: La Sabrosa Sabrosura
La Sabrosa Sabrosura (The Tasty Tastiness) is een Mexicaanse band die verschillende muziek smaken mixt met elkaar, zoals spicy Cumbia, salty Funk, sour Reggae, sweet Pop, and acid Electronic. Het is een stijl van muziek waar je niet stil kan blijven staan! Bekijk hier een video

Combitickets

FLUOR verzorgt in samenwerking met De Vereeniging een complete avond uit. Voor €17,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een heerlijk 3-gangen keuze menu kunt eten (vis, vlees of vega). Restaurant De Vereeniging staat voor lekker, makkelijk en gezond eten en ligt tegenover FLUOR.

tickets