Zeven Op Zondag, Zevert Door!
zo 14
jun

Zeven Op Zondag, Zevert Door!

Dé muzikale showcase van de regio Eemland

Entree:

€5.50 *

Zaal open:

14:30

Aanvang:

15:00

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Zeven Op Zondag, Zevert Door!

Dé muzikale showcase van de regio Eemland

Yes, daar gaan we weer, dit keer voor het 'eggie'! Na tien weken noodgedwongen als podcast door het leven te gaan, is Zeven Op Zondag terug op de buhne bij FLUOR. 4 artiesten, 3 gasten, 30 stoelen. En een aaneengesloten programma van twee uur, waarbij de (live!)podcast en de optredens naadloos in elkaar overlopen. Althanks, hosts Bernard van Gellekom en Joris Postulart gaan hun best doen. Dat het gezellig wordt, staat vast.

Studio FCG en Poppodium FLUOR slaan sinds begin 2019 de handen ineen voor een bijzonder, lokaal, concept: Zeven Op Zondag. Zeven acts uit de regio Amersfoort maken per editie hun opwachting op het podium van FLUOR. Nu het welbekende virus dit tijdelijk even naar de studio verplaatste, zijn we eindelijk weer terug met livepubliek. Maar ook gewoon online.

De optredende artiesten en tafelgasten maken we vanaf zondag bekend: elke dag een. Hou het evenement op Facebook in de gaten!

Let op: koop van tevoren een ticket. We hebben slechts 30 plaatsen beschikbaar. Op = op. Tweetallen mogen bij elkaar zitten. We checken aan de deur op klachten, en voldoen aan alle veiligheidseisen. We vragen jullie om op tijd te komen; het is een aaneengesloten programma.

14.30 uur Deur open
15.00 uur Start Programma
15:05 uur Skimming Water
15:25 uur Gesprek met Harold Warmelink (Flint)
15:35 uur BarnFind Blues/Rock
15:55 uur Gesprek met Friederike Weisner (T. de Lieve Vrouw)
16:05 uur Klaas Prins
16:25 uur Gesprek met Carola Aafjes (FLUOR)
16:35 uur Cortez
17.55 uur Afronding Zeven op Zondag Zevert doorrr...

Ook leuk...

tickets