Zeven op Zondag #8 | wordt verplaatst
zo 19
apr

Zeven op Zondag #8 | wordt verplaatst

Dé muzikale showcase van regio Eemland

Entree:

€5.50 *

Zaal open:

14:00

Aanvang:

14:30

Locatie:

Café

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Zeven op Zondag #8 | wordt verplaatst

Dé muzikale showcase van regio Eemland

Op het moment zijn onze boekers nog druk op zoek naar een nieuwe datum voor Zeven op Zondag #8. Zodra er een vervangende datum is, worden kaartkopers via een e-mail op de hoogte gebracht. Reeds gekochte kaarten zijn op de nieuwe datum uiteraard gewoon geldig. Mocht je niet kunnen op de nieuwe datum, dan is er de mogelijkheid om je geld terug te krijgen. We houden je op de hoogte over een nieuwe datum!

Poppodium FLUOR en Studio FCG stomen dit jaar door met de succesvolle Zeven Op Zondag edities; een zondagmiddag vol met regionale muzikale acts, van rock tot klassiek, op twee professionele podia van FLUOR. Laat je verrassen door niet-alledaagse muziekstijlen, lokaal talent én je favoriete band op één middag. Het kan allemaal gebeuren bij Zeven Op Zondag.

Zeven Op Zondag wordt georganiseerd om de muziekscene van de regio Eemland bij elkaar te brengen; een gezellige netwerkmiddag voor muzikanten én publiek waar ervaring wordt opgedaan en uitgewisseld. Een muzikaal feestje voor iedereen!

Meld je ook aan en maak kans om op dé muzikale showcase van regio Eemland te staan. Bij inschrijving krijg je per definitie gratis toegang tot alle #7opZ-dagen. Je staat dan op de lijst waar wij uit putten om voor elke Zeven Op Zondag een zo divers mogelijke muzikaal programma samen te stellen.

Inschrijven kan hier: http://studio-fcg.nl/zevenopzondag/

De Inkleuring:
14:00 uur Deur open.
14:30 uur Front-stage, De talent kick-off.
15:00 uur Corner-stage, Singer feelings.
15:30 uur Front-stage, Classic vibes.
16:00 uur Corner-stage, Mind blowing artsongs.
16:30 uur Front-stage, The Jazzy blues flowe.
17:00 uur Corner-stage, Instrumental journy.
17:30 uur Front-stage, The grand finale.

Ook leuk...

tickets