Yori Swart
za 28
apr

Yori Swart

Nieuwe sound en stijl

Entree:

€10 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Café

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Yori Swart

Nieuwe sound en stijl

Yori Swart's markante gitaarstijl waarbij ze blues, folk en pop mengt in een bijzondere finger-picking stijl, is ronduit opmerkelijk en virtuoos te noemen. De jonge singer- songwriter heeft inmiddels een indrukwekkende CV opgebouwd. Zo maakte ze in januri 2012 indruk op het Noorderslag Festival, gevolgd door de release van haar gelijknamige debuutalbum in februari. Het gevolg; ‘Serious Talent’, ‘Album van de Week’, de single ‘I Say Nothing’ op de playlist van 3FM, een enorme hoeveelheid pers en een groot aantal optredens op de Nederlandse radio en televisie. Ondanks haar nog jonge leeftijd heeft Yori Swart al een paar honderd shows op haar naam staan, zowel solo als met haar band. Zo tourt ze uitgebreid door Nederland en heeft ook optredens op zomerfestivals als Oerol, Paaspop en Lowlands.

Inmiddels heeft Yori ook een langverwacht tweede album op zak, getiteld 'September'. September is een spannende maand, nog vol in de warme zon maar reeds kijkend naar de donkere lucht in de verte die winter heet. Precies zo voelt ook de spanning op dit werkelijk bijzondere album. ‘September’ bevat tien volwaardige popsongs van een uitzonderlijk hoog niveau waarbij Yori ook alle gitaarpartijen voor haar rekening neemt. Het album verscheen op 29 september 2017. In het voorjaar van 2018 volgt een nieuwe clubtour door Nederland en op zaterdag 28 april mogen we haar verwelkomen in FLUOR.

Luka is het support van de avond. De Rotterdamse singer-songwriter schrijft eigenzinnige indiepop geïnspireerd door Feist, Sylvan Esso en Bon Iver. In 2014 bracht ze met band haar debuut EP ‘Change of Seasons’ uit onder eigen beheer. Zo stond Luka in Paradiso Tolhuistuin, Where The Wild Things Are en Noorderzon. Momenteel is ze bezig met de voorbereidingen van haar tweede EP 'Welcome, Generation Everything.' Deze is opgenomen in Studio Joneski en wordt in februari 2018 uitgebracht.

Ook leuk...

tickets