Workshop: Songwriting met Roos Blufpand #1
zo 30
okt

Workshop: Songwriting met Roos Blufpand #1

Workshop songwriting #1

Entree:

€7.50 *

Zaal open:

12:00

Aanvang:

12:00

Locatie:

Café

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Workshop: Songwriting met Roos Blufpand #1

Workshop songwriting #1

In deze tweedelige workshop neemt singer-songwriter Roos Blufpand je mee in het vak van tekst schrijven. Waar moet je op letten bij het schrijven van een lied? Hoe bouw je het best een nummer op? Hoe creëer je een sterk thema voor een goede songtekst? Op deze vragen krijg je alle antwoorden tijdens deze workshop. Met behulp van theorie, diverse opdrachten en samenspel ga je samen met Roos aan de slag om meer te leren over het schrijven van eigen nummers.

Deze workshop is voor iedereen die graag wilt leren hoe het schrijven van een nummer in zijn werk gaat, op welke punten je moet letten en hoe je hier beter in kan worden. Voor zowel beginners als voor gevorderden is de workshop leerzaam. Het beheersen van een instrument (gitaar of piano) komt hierbij goed van pas, maar niet een vereiste om deel te kunnen nemen aan de workshop.

Roos Blufpand bracht in 2011 na haar eerste eigen georganiseerde shows de eerste EP ‘Hollen & Stilstaan’ uit. Ze verzorgde het voorprogramma van Janne Schra en Frederique Spigt en werkte voor haar theatershow o.a. samen met Leoni Jansen. Na een succesvolle en intieme theehuizentour door heel Nederland kwam in mei 2014 haar debuutalbum ‘Ik ben’ uit. Na de première volgde een albumtour met maar liefst 45 shows waaronder ook hun debuut bij nationale radiostations: 3fm, radio 1, radio 2 en 100%NL. in 2016 bracht ze haar tweede album ‘Hoe Dan’ uit, en ze is momenteel volop bezig met haar najaarstour.

De workshops vinden plaats op zondag 30 oktober en zondag 6 november. De deelnamekosten bedragen €7,50. Wil je deelnemen aan deze workshop? Koop dan direct een ticket. Let op! Het ticket is voor beide workshop dagen. Aanvullende informatie over de workshop wordt verstuurd naar het e-mailadres waarmee het ticket is gekocht.

Voorverkoop ticket: € 7,50 excl. service kosten
Deur ticket: € 9,-

tickets