Workshop: basis lichttechniek
zo 2
apr

Workshop: basis lichttechniek

Workshop

Entree:

€20 *

Zaal open:

12:30

Aanvang:

13:00

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Workshop: basis lichttechniek

Workshop

In deze 3 uur durende workshop ga je samen met een ervaren licht technicus aan de slag om te ontdekken wat er allemaal komt kijken bij het maken van een lichtshow in een poppodium. Er wordt uitgelegd hoe de lichten zijn aangesloten en gedemonstreerd hoe deze werken. Daarnaast ga je met behulp van bijbehorende theorie zelf aan de slag met het bedienen van een lichttafel en krijg je de kans om zelf het licht aan te sturen in de grote zaal van Fluor.

De workshop wordt gegeven door Stan Bekker, een van de vaste lichttechnici van Fluor. Stan heeft onder andere workshops gegeven bij Bax-Shop (Antwerpen, Goes) en op Dancefair in de Jaarbeurshallen te Utrecht. Verder heeft hij lesgegeven bij EMstudios, en is hij nu voor zichzelf begonnen met zijn eigen studio/lesruimte in Amersfoort (STECKER Sound & Education, achter kringloop centrum Amersfoort.)

De workshop vindt plaats op zondag 2 april. De deelnamekosten bedragen €20,-. Wil je deelnemen aan deze workshop? Koop dan direct een ticket. Aanvullende informatie over de inhoud van de workshop wordt verstuurd naar het emailadres waarmee het ticket gekocht is.

Ook leuk...

tickets