Workshop: basis geluidstechniek
zo 9
apr

Workshop: basis geluidstechniek

Workshop

Entree:

€20 *

Zaal open:

12:30

Aanvang:

13:00

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Workshop: basis geluidstechniek

Workshop

In deze 4 uur durende workshop ga je samen met de hoofdtechnicus van Fluor aan de slag om te ontdekken wat er allemaal komt kijken bij het geven van een live show in een poppodium. Er wordt uitgelegd hoe de speakers zijn aangesloten, hoe het geluid van een band in de geluidstafel terecht komt en hoe je dit geluid kan mixen en aansturen naar de hele zaal. Ook ga je met behulp van de bijbehorende theorie zelf aan de slag met het opbouwen van de techniek op het podium en kan je zelf bezig gaan met het mixen van het geluid terwijl er live een band op het podium speelt.

De workshop wordt gegeven door René Bijlsma. René is een geluidstechnicus met veel ervaring in zowel live- als studio techniek. Sinds de eerste maanden is René al volop aan het werk in Fluor en in juli 2016 is René begonnen als hoofd techniek en productie.

De workshop vindt plaats op zondag 9 april. De deelnamekosten bedragen €20,-. Wil je deelnemen aan deze workshop? Koop dan direct een ticket. Aanvullende informatie over de inhoud van de workshop wordt verstuurd naar het emailadres waarmee het ticket gekocht is.

Ook leuk...

tickets