Workshop: Ableton met Stan Bekker
zo 18
dec
Sold
out

Workshop: Ableton met Stan Bekker

Workshop Ableton

Entree:

€7,50 *

Zaal open:

11:30

Aanvang:

12:00

Locatie:

Café

Workshop: Ableton met Stan Bekker

Workshop Ableton

In deze 3 uur durende workshop leer je de basis van Ableton, een veel gebruikt programma voor het maken van (elektronische) muziek. Ableton wordt door veel artiesten gebruikt, zowel in de studio als op het podium. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar de eerste stappen zijn vaak voor veel mensen erg lastig. In deze workshop zal je over deze drempel heen worden geholpen, zodat je daarna zelf dieper in Ableton kunt duiken.

De workshop wordt gegeven door Stan Bekker. Stan heeft muziekproductie gestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium, en heeft veel opgetreden met Ableton Live. Hij heeft nummers uitgebracht bij verschillende labels onder de naam “Stan B”, en later “Ben Stecker”. Sinds kort speelt hij ook toetsen bij de band The Father and The Sun.

Stan heeft onder andere workshops gegeven bij Bax-Shop (Antwerpen, Goes) en op Dancefair in de Jaarbeurshallen te Utrecht. Verder heeft hij lesgegeven bij EMstudios, en is hij nu voor zichzelf begonnen met zijn eigen studio/lesruimte in Amersfoort (STECKER Sound & Education, achter kringloop centrum Amersfoort.)

De workshop vindt plaats op zondag 18 december. De deelnamekosten bedragen €7,50. Wil je deelnemen aan deze workshop? Koop dan direct een ticket. Aanvullende informatie over de inhoud van de workshop is hier alvast te lezen: http://bit.ly/2ggE81y

Ook leuk...