Winactie: win een FLUOR privé-optreden tijdens een ballonvaart!
vr 18
jun

Winactie: win een FLUOR privé-optreden tijdens een ballonvaart!

Win een balonvaart met geweldige artiesten!

Aanvang:

15:00

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Winactie: win een FLUOR privé-optreden tijdens een ballonvaart!

Win een balonvaart met geweldige artiesten!

Op vrijdag 18 juni wordt in Nederland met een landelijke campagne gevierd dat de theaters, poppodia en andere culturele instellingen weer open zijn. Ons geduld is lang op de proef gesteld, maar eindelijk mogen we weer: het wordt #mooierdanooit!

Omdat wij (FLUOR, de Lieve Vrouw, Flint en de Veerensmederij) niet kunnen wachten om weer van start te gaan hebben we een groot cadeau: win een privé-optreden van bekende artiesten als Ellen ten Damme, Duda Paiva Company, Ashton Brothers, SPINVIS, Raaf Hekkema en Stefano Keizers*, tijdens een ballonvaart boven de regio Amersfoort voor 2 personen** op 18 juni. Doe mee met deze winactie! 

Maak kans
Door onderstaand formulier in te vullen doe je mee met de winactie. De winnaars worden uiterlijk donderdagmiddag 17 juni telefonisch op de hoogte gebracht.

* Bij slechte weersomstandigheden worden de ballonvaarten verplaatst. In verband met beschikbaarheid is het mogelijk dat op de nieuwe datum andere artiesten optredens zullen verzorgen
** Deze 2 personen dienen uit één huishouden te komen
Ballonvaarten zijn officieel vrijgesteld van de 1,5m regel. Desondanks worden voor de winnaars alle coronamaatregelen, ook de 1,5m regel tijdens de vaart, in acht genomen. Daarvoor worden de grootste manden ingezet. Het gebruik van een mondkapje tijdens de vaart is verplicht.

Deze winactie wordt georganiseerd door: FLUOR, De Lieve Vrouw, Flint en de Veerensmederij

Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Amersfoort, Citymarketing en Wiegers ballonvaarten

tickets