Will and the People
za 20
aug

Will and the People

Stilstaan is bijna onmogelijk!

Entree:

16,50 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Will and the People

Stilstaan is bijna onmogelijk!

Stilstaan op de vrolijke mix van indie, rock en ska van Will and the People is bijna onmogelijk. Deze Britten laten zich inspireren door bands als The Police, Bob Marley en Madness en sinds hun megahit Lion in the Morning Sun uit 2012 kun je niet meer om hen heen. Inmiddels heeft de band alweer drie studioalbums op hun naam staan en nemen ze nieuw werk mee op deze tour. Will and the People staat bekend om hun energieke liveshows met een zomers randje en dat kan er op een mooie dag in augustus alleen maar voor zorgen dat de temperaturen stijgen!

De support van vanavond wordt verzorgt door Identity Circus. Vanuit hun muzikale anti-kraak paradijs, een voormalige basisschool, schreef de band al hun catchy materiaal zelf, welke meteen door het hele land ten gehore werden gebracht. Eind 2015 verscheen de debuut EP van Identity Circus met vijf pakkende, uptempo popsongs. De eerste single 'Wake Up' werd binnen 2 dagen al meer dan 25.000 keer bekeken en gedraaid door veel lokale én landelijke radio stations (waaronder Radio 1, 3FM en Radio 538). Identity Circus staat bekend om hun energieke liveshows vol catchy riffs en positieve vibes. Sinds de lente van 2016 heeft de band een nieuw gezicht in de vorm van gitarist Bobby Glotzbach. De band komt hierdoor energieker, muzikaler en beter terug dan ooit.

Combiticket Eten bij De Vereeniging
FLUOR verzorgt in samenwerking met De Vereeniging een complete avond uit. Voor €20,- extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een heerlijk driegangen keuzemenu kunt eten (vis, vlees of vega). Restaurant De Vereeniging staat voor lekker, makkelijk en gezond eten en ligt tegenover FLUOR.

Combiticket HOOG VUUR
FLUOR verzorgt in samenwerking met HOOG VUUR een complete avond uit. Voor €32,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een 3-gangen menu kunt eten. Bij HOOG VUUR worden eerlijke en lokale producten op ambachtelijke wijze bereid in houtgestookte ovens. Je vindt HOOG VUUR tegenover FLUOR in de voormalige Prodentfabriek.

tickets