Wah Gwaan #4: DJ Madbwoy & Reggae Bomb Crew
za 1
apr

Wah Gwaan #4: DJ Madbwoy & Reggae Bomb Crew

na Tribute2BobMarley door met A Reggae & Dancehall Night: WAH GWAAN!

Entree:

€ 5 vvk 6,50 deur *

Aanvang:

23:00

Einde:

4:00

Locatie:

Café

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Wah Gwaan #4: DJ Madbwoy & Reggae Bomb Crew

na Tribute2BobMarley door met A Reggae & Dancehall Night: WAH GWAAN!

Reggae- en dancehall-liefhebbers verenigt u voor de vierde editie van Wah Gwaan! A special one: we gooien de eerste tunes direct na het concert Tribute2BobMarley by Rootsriders, een altijd bijzondere ode aan The King of Reggae! Verwacht de lekkerste reggae & dancehall als Wah Gwaan de fakkel overneemt. Take a sip van je Red Stripe biertje of je rum punch, voel die diepe bass en skank met je oogjes dicht. Schud die bil, move yuh feet. Jamaican stylo, seen!

Line-up:
ϟ DJ Madbwoy [036]
ϟ Reggae Bomb Crew [030]
ϟ Ease Out! Sound [033]

ϟ DJ Madbwoy [036]
Hij komt fresh, hij komt hard. Meet DJ Madbwoy (Earl Maddy), een youngblood uit Amsterdam die barst van het talent. 22 jaar is ie pas, maar nu al zet hij grote reggae & dancehallfeesten als Jamrock,
Reggae Vibrations en Hoelahoep op standje ‘aan’. Check zijn al duizenden keren beluisterde dancehallmixtapes op Soundcloud (soundcloud.com/djmadbwoy) en oordeel zelf. Oh ja, Madbwoy is ook nog drummer van reggaeformatie The Dubbeez én ververst wekelijks de reggae & dancehallplaylist op 22tracks.com. Deze man ademt Jamaican vibes!

ϟ Reggae Bomb Crew – 15 years strong [030]
Reggae Bomb viert dit jaar een feestje – en Wah Gwaan viert het mee! Al vijftien jaar brengt deze
party de lekkerste reggae van toen en nu in Utrecht, De Helling. Elke editie weer is het een gathering van positive minded people, een celebration van freedom, love & Inity.
Mooi moment om de voltallige Reggae Bomb Crew (Skank Around Sound, Don Arco, Livewire en Sista Souljah – love voor deze resident dj’s!) uit te nodigen om de vibe van het voorgaande concert Tribute2Bobmarley by Rootsriders door te trekken. In de geest van Bob - skank with a smile!

ϟ Ease Out! Sound [033]
Twee Amersfoortse strijders (Benjamin Buth & Thijs Tomassen) met reggae- en dancehallmusic diep in het hart en een intense drive om te delen. Uit naam van liefde!

Ticket in de voorverkoop: € 5 (ex. servicekosten)
Ticket aan de deur: € 6,50

Bezoekers van het concert Tribute2BobMarley by Rootsriders kunnen lekker blijven om met ons mee
te dansen! Graag zelfs - One Love!

Ook leuk...

tickets