Wah Gwaan #2: Irey Selecta & MC Dave
vr 9
dec

Wah Gwaan #2: Irey Selecta & MC Dave

Old skool reggae en dancehall vibes!

Entree:

€ 5 *

Aanvang:

23:00

Einde:

4:00

Locatie:

Café

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Wah Gwaan #2: Irey Selecta & MC Dave

Old skool reggae en dancehall vibes!

Wah Gwaan Amersfoort!
Reggaeliefhebbers verenigt u voor de tweede editie van Wah Gwaan, reggae & dancehall all night long! Vrijdag 9 december it's all about positive vibes and a dancing mood. Take a sip van je Red Stripe biertje of je rum punch, voel die diepe bass en skank met je oogjes dicht. Schud die bil, move yuh feet. Jamaican stylo, seen!

Line-up:
ϟ Irey Selecta [038]
Rijzende ster in de reggae- en dancehallwereld die nu zelfs over de landsgrenzen heen vibes brengt met onder meer Ziggi Recado en Herbalize It. Vierde onlangs met Reggae Yard in Zwolle het eerste lustrum, maar staat net zo hard te popelen om de tweede editie van Wah Gwaan te rocken!

ϟ MC Dave (Herbalize It)
Het vuur komt deze editie van Dave, de MC met Jamaicaanse roots van Herbalize It. En als je weet dat dit soundsystem klinkende bijnamen heeft als 'The European Party Machine' en 'The Dutch Champion Sound', dan is het duidelijk dat er op deze avond wel een energieleveltje wordt aangetikt hoor hey. Fyah!

ϟ Jaystar [033]
Gerespecteerd in hiphopkringen als producer en dj, maar gaat ook heerlijk op reggae. Wist op Defqon.1 met zijn reggaeset een feestje binnen een feestje te bouwen. Dan weet je dat het met zijn platenkeuze wel goed zit. Jaystar wordt achter de decks vergezeld door DJ Joemon Kolhorst, ook al zo'n liefhebber. Dampende reggae gegarandeerd!

ϟ Ease Out! Sound [033]
Twee Amersfoortse strijders met reggaemusic diep in het hart en een intense drive om te delen. Uit naam van liefde!

ϟ Tickets: € 5 ex. servicekosten (voorverkoop)
ϟ Aan de deur: € 6,50
ϟ Spotify playlist van WAH GWAAN!

Ook leuk...

tickets