Wah Gwaan!
vr 16
feb

Wah Gwaan!

Whinen en viben op de lekkerste reggae & dancehall

Entree:

€ 5 *

Aanvang:

23:00

Einde:

4:00

Locatie:

Café

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Wah Gwaan!

Whinen en viben op de lekkerste reggae & dancehall

Wah Gwaan! is terug! Schud die bil, move yuh feet. Jamaican stylo, seen!

ϟ LINE-UP ϟ

D Masta
Irey Selecta
Say A Say M
Ray Hookski
Ease Out! Sound

ϟ D Masta [België]
All the way from Belgium brengt D Masta vuur naar Amersfoort! Deze resident DJ van Jamrock én van Hot Sunday Night in club Mondial spint de hardste dancehall & reggaeplaten en hypet tegelijkertijd de crowd op. Voel die energie!

ϟ Irey Selecta [038]
Blend net zo makkelijk reggae, dancehall, afrobeat en hiphop tot een gesmeerd geheel als dat hij feesten organiseert. Draait als dj al bijna een decennium mee in the game. Vierde onlangs het zesjarig bestaan van Reggae Yard in Zwolle, maar staat net zo hard te popelen om de zevende editie van Wah Gwaan te rocken!

ϟ Say A Say M [033]
De koningin van de Amersfoortse nacht! Geef haar de controle over de decks en de dansvloer gaat geheid gek. Ze gaf ons de kans om Wah Gwaan! op te zetten en mag dus met recht de moeder van Amersfoorts one and only reggae & dancehall party genoemd worden. Nu ze haar vleugels heeft uitgeslagen halen wij haar graag terug voor een set vol dikke dancehall.

ϟ Ray Hookski [033]
Zeg je vibes, dan zeg je Ray. De diepe bassline is zijn hartslag. Early roots, nineties dancehall en een dosis lekkere ska: verwacht het allemaal van deze mede-oprichter van Yes Yes Y'all Soundsystem.

ϟ Ease Out! Sound [033]
Twee Amersfoortse strijders (Benjah Freeway & Thissa T.) met reggae- en dancehallmusic diep in het hart en een intense drive om te delen. Uit naam van liefde!

Leeftijd: 18+
Ticket in de voorverkoop: € 5 (ex. servicekosten)
Ticket aan de deur: € 7,50

Ook leuk...

tickets