Wah Gwaan!
za 23
sep

Wah Gwaan!

Wah Gwaan! #6: 1 Year Anniversary met Spitfire & Rowstone

Entree:

€ 5 *

Aanvang:

23:00

Locatie:

Café

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Wah Gwaan!

Wah Gwaan! #6: 1 Year Anniversary met Spitfire & Rowstone

ϟ 1 YEAR REGGAE & DANCEHALL IN AMERSFOORT ϟ

Hey DJ! Ring di alarm, pull up the hottest tune & pump up the volume! Wah Gwaan! bestaat 1 jaar! Een jaar reggae & dancehall in Amersfoort was een jaar lekker gaan. En dat gaan we goed vieren. Met onze even goddelijke als beruchte rum punch, met Red Stripe en met een banger van een line-up. Maar bovenal met jullie, met al die fijne reggae & dancehall liefhebbers die we in het afgelopen jaar zo lekker hebben zien dansen. Want that's what Carribean music is all about: togetherness & vibes! Kom langs en vier deze anniversary party met ons. Schud die bil, move yuh feet. Jamaican stylo, seen!

ϟ LINE-UP ϟ

DJ Spitfire
DJ Rowstone
Jaystar
Ease Out! Sound

ϟ DJ Spitfire [020]

Kaboom! DJ Spitfire komt naar Amersfoort om onze 1 Year Anniversary te blessen met een set vol lekkers uit de Caribbean en ver daarbuiten! Reggae, dancehall, rub a dub, soca, afrobeat, tropical bass: hij gooit het allemaal met heel veel vuur. Weinig entertainers die de nacht zo goed aanvoelen als deze dread uit Damsko. Hij gaat al jarenlang op energielevel 100 van fissa naar fissa, van club naar club. Afrolosjes, De Danshal, Reggae Vibrations, Vunzige Deuntjes, Kingdom of Zamunda: overal druppelt er zweet op de dansvloer dankzij DJ Spitfire. En dat zal op Wah Gwaan! niet anders zijn...

ϟ DJ Rowstone [020]
Up, up, up! Wat zijn we blij dat deze bossman uit Amsterdam weer terugkeert naar Amersfoort! Hij houdt van ons, wij houden van hem. Wie erbij was op Wah Gwaan! #3 weet het: waar Rowstone draait, daar is action pon di dancefloor. Energiek, creatief, veelzijdig: de resident-dj van de Likkle One Drop-feesten in de hoofdstad is het allemaal. Rowstone spint de lekkerste reggaeplaten, de heetste dancehallbangers en schuwt zelfs uitstapjes naar soca en aanverwante genres niet. Honderd procent dansbaar, honderd procent positive vibes!

ϟ Jaystar [033]
Gerespecteerd in hiphopkringen als producer en dj, maar gaat ook ontzettend lekker op de muzikale hartslag die reggae genoemd wordt. Jaystar wist op het festival Defqon.1 met zijn reggaeset een feestje binnen een feestje te bouwen. Dan weet je dat het met zijn platenkeuze wel goed zit. Dampende reggae gegarandeerd!

ϟ Ease Out! Sound [033]
Twee Amersfoortse strijders (Benjah Freeway & Thissa T.) met reggae- en dancehallmusic diep in het hart en een intense drive om te delen. Uit naam van liefde!

Leeftijd: 18+
Ticket in de voorverkoop: € 5 (ex. servicekosten)
Ticket aan de deur: € 6,50

tickets