Voorhoede #6: Banner. & Sean Gascoigne
do 22
mrt

Voorhoede #6: Banner. & Sean Gascoigne

New Music Platform

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Café

FacebookEvent op Facebook

Voorhoede #6: Banner. & Sean Gascoigne

New Music Platform

Nieuwe conceptavond in FLUOR om nieuwe en opkomende acts te ontdekken. Ontdek hier de nieuwste bandjes voordat ze groot worden!

Banner. 
Grote, organische nummers verweven met creative fingerpicking zijn de handtekening van songwriter Banner. Hij schrijft nummers die een diepe lading overbrengen door hun universele boodschap. Dit loopt uiteen van onderlinge relaties tussen mensen, zijn eigen psychische staat tot en met het dagelijkse leven zelf. Met zijn debuut-EP ‘Over Blue’ heeft Banner. ondertussen meer dan 500,000 streams vergaard op Spotify alleen al, en alle 3 de singels belandden in de New Music Friday. Sinds de release in april 2017 waren de nummers meer dan 50 keer live te horen, zowel in Nederland als in Duitsland

Sean Gascoigne
De meest opvallende one-man-band van Nederland. Een halve Brit uit de Achterhoek, wonend in Amsterdam. Zijn teksten zijn bitterzoet met een duistere rand. Zijn optredens zijn donker, grappig, schattig en echt. Voor fans van Wes Anderson, Elliott Smith en Francis Bacon. Sean Gascoigne is één van de meest geboekte artiesten van de Popronde in 2017.
Als zoon van Normaal-gitarist Alan Gascoigne, maar vooral als drummer van o.a. So Called Celeste en This City Shines, loopt Sean al jaren mee in het circuit. Sinds hij in 2015 besloot de touwtjes in eigen handen te nemen, gaat het rap met de carrière van de mega productieve multi-instrumentalist; op 29 maart verschijnt alweer zijn vierde solo EP, wederom volledig door Sean zelf ingespeeld en opgenomen. ‘Paint By Numbers’ markeert een nieuw hoofdstuk in het spannende leven van Sean Gascoigne.

Ook leuk...