Voorhoede #5: Kieff, Ego Dreams & Jibber Jabber & The Jams
do 15
feb

Voorhoede #5: Kieff, Ego Dreams & Jibber Jabber & The Jams

New Music Platform

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Café

FacebookEvent op Facebook

Voorhoede #5: Kieff, Ego Dreams & Jibber Jabber & The Jams

New Music Platform

Nieuwe conceptavond in FLUOR om nieuwe en opkomende acts te ontdekken. Ontdek hier de nieuwste bandjes voordat ze groot worden!

Kieff
De kwajongens van KIEFF komen straight outta Oestgeest met pakkende, theatrale noisepop in het verlengde van Billy Childish, Deerhunter, Swell Maps en Richard Hell. Lo-fi, licht psychedelisch, absurdistisch en korzelig opborrelend als brandend maagzuur.


Ego Dreams
Heavy garagerock trio. Nam in januari 2015 in één dag 'Tired EP' op en speelde tientallen kroegen en skatebanen in het hele land, naast supports voor The Blind Shake (US) en TETBB (BE). 3voor12/Utrecht vond hun show in de top 5 van het jaar horen in Utrecht. In maart 2016 verscheen nieuwe single 'Nosebleeds', opgenomen met Robbing Banks. In 2017 verscheen de tweede EP genaamd de Coma EP.

Jibber Jabber & The Jams
De naam klinkt bijna even lekker als de muziek, Catchy surfriffs met een punksausje. Een gruizig gitaargeluid. Jibber Jabber & the Jams herken je meteen.Geïnspireerd door onder andere Ty Segall en Thee Oh Sees kwamen de vier leden begin 2016 bij elkaar. Ze baanden zich onder het genot van bier en Franse sigaretten een weg door het rifflandschap dat zich voor hen uitstrekte. Het moge duidelijk zijn waar dat toe heeft geleid: stevige muziek met even stevige teksten.

Ook leuk...