VOORHOEDE #2: Backgammon, INU INU en TWINS
do 28
sep

VOORHOEDE #2: Backgammon, INU INU en TWINS

New Music Platform

Entree:

€3,50 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Café

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

VOORHOEDE #2: Backgammon, INU INU en TWINS

New Music Platform

Nieuwe conceptavond in FLUOR om nieuwe en opkomende acts te ontdekken. Ontdek hier de nieuwste bandjes voor een klein prijsje voordat ze groot worden!

Backgammon
"Play it fucking loud” riep Bob Dylan 50 jaar geleden tegen zijn band. Backgammon volgt. Onder dit motto maakt debandal 5 jaar rock songs die alle koppen naarhet podium doetdraaien. Backgammon blaast op geheel eigen wijze de klassieke rock nieuw leven in. Neil Young, Tom Petty ende gebroeders Gallagher zijn grote inspiratiebronnen voor deband.DeGallagher-formule heeft opde Veluwe een flinke upgrade gehad; broers Thijs en Pim van der Meulen komen er wel zonder kleerscheuren vanaf.

INU INU (Voorheen Nowhere Near)
De Utrechtse band INU INU kenmerkt zich door het combineren van indie met verschillende genres, waardoor de muziek dynamisch en emotioneel veelzijdig is. Dromerige melodieën en sprankelende gitaarlijnen worden afgewisseld door grootsere stukken, waarin elektronische invloeden en postrock zijn te horen. Eigenlijk houden de bandleden stiekem heel veel van de underground nineties. Zoals het een indie band pur sang betaamt, doen ze het liefst zoveel mogelijk zelf: van het opnemen en mixen van nummers tot het maken van videoclips.

TWINS
TWINS. Denk aan: melancholisch, gelaagd en dromerig. Ontstaan als indieproject met zijn tweeën, maar inmiddels heeft TWINS een klaargestoomde liveband! Met de gloednieuwe single Trigger op zak zijn ze er meer dan klaar voor om je mee te nemen op hun roadtrip in het donker.

Ook leuk...

tickets