Voorhoede #15
do 25
apr

Voorhoede #15

Acts op het punt van doorbreken

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Café

FacebookEvent op Facebook

Voorhoede #15

Acts op het punt van doorbreken

Voorhoede is de bijna maandelijkse conceptavond van FLUOR, waar opkomend talent een podium krijgt. Acts op het punt van doorbreken. Deze vijftiende editie staan weer drie top pop acts op de planken.

VALENTINO.
VALENTINO. is de nieuwe band van Stijn Grul. Dezelfde formatie, maar met een nieuwe sound. Met invloeden van Radiohead en Jeff Buckley speelt Stijn Grul samen met zijn band door jazz beïnvloedde popmuziek. In maart 2018 kwam de eerste EP onder de oude naam uit en sinds kort gaan de winnaar van de Utrecht Popprijs 2018 door als VALENTINO. Verwacht een samensmelting van blazers, rock, pop en jazz.

A.ROSE
Met zangeres Anna-Rose Clayton (East-Grinstead, UK) zelfverzekerd en energiek op het front, maakt de Amsterdamse band A.ROSE eigentijdse rauwe electro-pop. Beïnvloed door de attitude van Tove-Lo, de underground elektronica van MØ en de zelfbewuste teksten van Lorde, zetten de drie dames en heer een dansbare show neer met veel synthesizers en mix van elektronische en akoestische drums. Verwacht aanstekelijke maar edgy popmuziek en waan je met je bontjas in de tram. 

Audio Adam
Audio Adam is back on track. Na een korte stilte is het indietrio weer helemaal terug met de catchy single ‘Emma Watson’ en het persoonlijke ‘All My Life’ die op 31 januari uit is gekomen. Deze biedt alvast een heel fijn voorproefje van het derde studioalbum dat de heren op 24 maart presenteren. ’3’ is geïnspireerd op het vaderschap en de mooie dingen in het leven; een uitgesproken positieve vibe. Met het album bekroont de band een mooie reeks: het begon met de titel 3FM Serious Talent, waarna ze o.a. op tour gingen door Nederland, UK, en Paradiso uitverkochten. Bij een nieuw album hoort een nieuwe sound, dus verwacht frisse, energieke doch persoonlijke indie songs gebracht door drie man die al negen jaar samen op het podium staan.
 

Ook leuk...