Voorhoede #13
do 21
feb

Voorhoede #13

Acts op het punt van doorbreken

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Café

FacebookEvent op Facebook

Voorhoede #13

Acts op het punt van doorbreken

Voorhoede is de bijna maandelijkse conceptavond van FLUOR, waar opkomend talent een podium krijgt. Acts op het punt van doorbreken. De dertiende editie alweer!

Bottles of Love
Debuutalbum 'Hush', binnengekomen op #35 in de Album Top 100, barst van de pakkende hyperpopsongs. Na een drukke festivalzomer en een tour met Call It Off dook de Dordtse band rondom Willem Jonker weer de studio in. Met nieuwe singles, shows met Barry Hay en een samenwerking met Agents After All gaat Bottles of Love als een trein.

Nieuwegrond
Nieuwegrond is verkoelende, eigenzinnige Nederpop met een elektronisch jaren 80-randje. De catchy sound neemt je mee naar witte stranden en je waant je in een wereld van cabrio's, cocktails en coupe soleil. Pakkende teksten doen denken aan Doe Maar en de muziek klinkt als de soundtrack van Miami Vice, kortom een perfecte mix die we in Nederland nog niet eerder hebben gehoord. F#ck die gure herfstregen want vanaf nu schijnt de zon weer! Kom eens ff uit die winterdip!

TWINS
De Amersfoortse indie-pop formatie TWINS heeft zich na het uitbrengen van 2 singles, het winnen van de Utrecht Popprijs en na het spelen van flink wat shows zich afgelopen maanden teruggetrokken om in de studio aan nieuw materiaal te werken. Inmiddels is de band terug van weggeweest met nieuwe nummers en een gloednieuwe sound. 

Ook leuk...