Voorhoede #12: Noorderslag Editie
wo 16
jan

Voorhoede #12: Noorderslag Editie

Acts op het punt van doorbreken

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Café

FacebookEvent op Facebook

Voorhoede #12: Noorderslag Editie

Acts op het punt van doorbreken

Bij Voorhoede, een maandelijkse avond in het Amersfoortse FLUOR, krijgen bands op het punt van doorbreken een podium. In deze speciale twaalfde editie drie acts die hetzelfde weekend nog op het prestigieuze Noorderslag staan. Een unieke kans dus om deze drie topacts nog één keer gratis te zien, voordat ze drie dagen later voor hun grote doorbraak naar Groningen afreizen.

THE VISUAL
Deze Amsterdamse band maakt melancholische liedjes, met de stem van bandleider Anne van Rij als middelpunt. Nostalgisch, mooi, soms bombastisch. Voor fans van Jeff Buckley en Beach House.

DONNA BLUE
Elkaars muse, grote liefde en muzikale partners. Het creatieve duo achter Donna Blue speelt en zingt zwoele indie pop, onder invloed van een flinke dosis sixties yé yé, Lynch films en oude Hollywood romantiek. Om je slow dance moves bij uit de kast te trekken. Elton John is al fan!

KITA MENARI
Kita Menari betekent 'Wij Dansen' en is te omschrijven als energieke indiepop met een jaren '80 randje. DWDD, TopSong & Nieuwe Naam op Radio 2; de media zien het wel zitten. En het publiek ook, gezien de indrukwekkende streaming- en airplaycijfers.

Ook leuk...