Voorhoede #10
do 22
nov

Voorhoede #10

Acts op het punt van doorbreken

Zaal open:

19:30

Aanvang:

20:00

Locatie:

Café

Voorhoede #10

Acts op het punt van doorbreken

Voorhoede is de bijna maandelijkse conceptavond van FLUOR, waar opkomend talent een podium krijgt. Acts op het punt van doorbreken. Een extra speciale tiende editie deze keer!

Joshua Meijer
Hét Amersfoortse poptalent van dit moment. Stond al in het voorprogramma van De Dijk, maakte zijn debuut op Radio 1 en dropt begin 2019 zijn debuut EP. Bloedmooie liedjes en een loepzuivere stem.

Alec Todd
De songwriter Alec Todd uit Utrecht verwerkte het verlies van twee dierbaren door er liedjes over te schrijven. Met als resultaat de debuut-EP The Man in the Hammock. 
Hierna begonnen zij vrijwel direct met het opnemen van haar opvolger, namelijk: ‘A Lone Wolf’s Loneliness’ en bestaat uit twee bij elkaar horende singles. De door emotie doordrenkte liedjes vertellen wat eenzaamheid kan doen met iemand. 

Bony Macaroni
Bony Macaroni maakt het weer cool om jezelf te haten. Tenminste, dat hopen ze. Hun gematigd-hartverscheurende en semi-catchy debuut EP zal begin 2019 in de digitale schappen te vinden zijn. Met potentiële B-hitjes als ‘Piece of Shit’ en ‘Doom’, houdt waarschijnlijk niemand deze gasten meer tegen (denken we).

Ook leuk...