VanWyck
vr 27
aug

VanWyck

FLUOR invites...

Entree:

€10 *

Zaal open:

19:30

Aanvang:

20:00

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

VanWyck

FLUOR invites...

Wil je weten of dit concert doorgaat of niet? Kijk dan op dit overzicht.
Velvet Music en FLUOR slaan de handen ineen voor een paar toffe shows. We werken al jaren samen, maar nog nooit eerder programmeerde Velvet shows in FLUOR. Dat werd eens tijd! Velvet Music pikte twee pareltjes uit het rijke Nederlandse aanbod, die in juli Amersfoort komen betoveren.
De Amsterdamse singer-songwriter VanWyck debuteerde in 2018 met het album An Average Woman, dat direct werd omarmd door fijnproevers. De sober gearrangeerde, donkere alt-folk en americana van VanWyck doet denken aan Natalie Merchant en Leonard Cohen – grote namen, maar VanWyck speelt dan ook in de eredivisie. Dat bewees ze met haar tweede album Molten Rock, ‘de mooiste Nederlandse popplaat van 2019’ volgens het Dagblad van het Noorden. De Volkskrant gaf vier sterren en schreef: ‘Het wordt tijd dat iedereen VanWyck leert kennen.’ 

In oktober 2020 verraste VanWyck met nóg zo'n prachtplaat, een persoonlijk en intiem lockdown album genaamd God Is In The Detour, waarmee ze tot ver in het buitenland succes oogstte. Het gerenommeerde engelse tijdschrift MOJO gaf 4 sterren en het album werd inmiddels meer dan een miljoen keer gestreamd.
LET OP: Dit is een seated show. Daarom zijn er twee soorten tickets te koop: enkele tickets en duo-tickets. Een enkele ticket is geldig voor één persoon, een duo-ticket is geldig voor twee personen.
Deze show is onderdeel van een samenwerkingsprogramma tussen lokale bedrijven en initiatieven en FLUOR met als doel een bredere scope aan artiesten een podium te geven.

Ook leuk...

tickets