Vandenberg's Moonkings
vr 21
dec

Vandenberg's Moonkings

Hardrock van Nederlands beste gitarist

Entree:

€22,50 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Vandenberg's Moonkings

Hardrock van Nederlands beste gitarist

Of Adrian Vandenberg de beste Nederlandse gitarist aller tijden is laten we aan jou, maar dat hij de meest succesvolle is dat mag wel duidelijk zijn. Hij begon in de jaren 70 als sessiemuzikant bij onder andere Thin Lizzy, maar Adrian brak wereldwijd door met zijn eigen band Vandenberg in 1980. Hij tourde met verschillende grote namen en werd later de vaste gitarist van Whitesnake. Nadat die band uit elkaar ging richtte Vandenberg zich voornamelijk op zijn schilderwerk.

Maar vijf jaar geleden maakte Vandenberg zijn comeback met Vandenberg’s Moonkings. Heerlijke ouderwetse hardrock met een bluestwist, waar Vandenberg nog steeds de beste in is! Eind 2017 verscheen het laatste album ‘MKII’, waarop goed te horen is hoe de band gegroeid is na al die jaren van touren over de hele wereld. Dit album is net als het eerste album opgenomen in de wereldberoemde Wisseloord Studio. Een avond vol met rock ’n roll van de bovenste plank dus!

Support van deze avond is de Amersfoortse metalband Attila! De metalband, die in de jaren 80 tot ver over de landsgrenzen bekendheid verwierf, is sinds dit jaar terug en heeft zelfs een nieuw album uit.

Fysieke tickets zijn ook bij Velvet Store in Amersfoort te koop!

Ook leuk...

tickets