UITweekend Amersfoort
zo 11
sep

UITweekend Amersfoort

Drie Amersfoortse bands tijdens het UITweekend

Zaal open:

13:00

Aanvang:

13:30

Locatie:

Café

UITweekend Amersfoort

Drie Amersfoortse bands tijdens het UITweekend

Tijdens het UITweekend Amersfoort openen de culturele organisaties in Amersfoort de deuren!
Op 10 en 11 september wordt het een groot feest waarbij je als bezoeker de theaters, musea en meer kunt ontdekken. Zo worden er onder andere leuke workshops en activiteiten georganiseerd. Kom ook! Alle evenementen tijdens UITweekend Amersfoort zijn gratis te bezoeken en leuk voor iedere leeftijd!

Ook FLUOR doet mee met het UITweekend Amersfoort en heeft een aantal leuke Amersfoortse bands op het podium in het café staan. Het programma ziet er als volgt uit:

13:30 - 14:00 Palmer
PALMER! Denk je nu aan een strand met wuivende palmbomen? Ja? Stel dan nu je datzelfde strand voor, maar dan met wilde golven. En jij zit erop met een rubberbootje. En je hebt nog maar net je A diploma. That’s what we’re talking about! Onstuimig, recht door zee en niet vies van een beetje zweet. PALMER is indierock die het liefst langs zoveel mogelijk plekken raast. Na oude nummers te hebben afgestoft tot glanzend aan toe én met een gloednieuwe videoclip op zak is de band er meer klaar voor dan ooit.

14:30 - 15:00 Bricked Out
Bricked Out is een van de bands die geboren is vanuit Scholen in de Kunst. De bandleden kenden elkaar van te voren niet, maar ze hadden direct een muzikale klik. Inmiddels is het een grote vriendengroep geworden die elkaar ook buiten de lessen ziet en samen optreedt. Bricked Out maakt vrolijke Indiepop met een flinke dosis energie.

15:30 - 16:00 The Ame
The Ame is een vuige Hard-Rock band, met roots in de Stoner-Rock, onder invloed van een flinke dosis Rock 'n Roll. Rauwe riffs, zware baslijnen, knallende drums en diepe vocalen vormen het geluid van het power trio. De band is in 2013 begonnen met spelen en heeft in november dat jaar hun eerste drie demo's opgenomen tijdens de BandBunker open dag van Per Expressie. Na het winnen van de Grote Prijs van Leusden begin 2014 is de band volop aan de slag gegaan met het schrijven van nummers, en hebben ze flink wat meters gemaakt met optredens.

Daarnaast staat de grote zaal tussen 13:00 en 17:30 uur helemaal in het teken van de FLUOR Kinderdisco. Alle kleine handjes in de lucht want onder leiding van een DJ geeft FLUOR weer een feestje voor de allerkleinsten. De FLUOR Kinderdisco heeft al tweemaal plaatsgevonden en meer dan 200 kids hebben al hun energie gegeven. Even meezingen of een plaatje aanvragen mag altijd!