Tribute2BobMarley by Rootsriders - Legend35
za 30
mrt

Tribute2BobMarley by Rootsriders - Legend35

Europa's beste Bob Marley tribute

Entree:

€ 18,00 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Tribute2BobMarley by Rootsriders - Legend35

Europa's beste Bob Marley tribute

Rootsriders, ‘Europa’s beste Bob Marley tribute’ als we BBC-radio 4 mogen geloven, keren dit voorjaar terug met hun nieuwe show Legend35, een eerbetoon aan ‘Legend’, het beroemde verzamelalbum dat drie jaar na de dood van Bob Marley werd uitgebracht. De afgelopen decennia groeide ‘Legend’ uit tot wereldwijd een van de beste verkochte albums aller tijden en werd Bob Marley daarmee tot de onsterfelijke legende die hij bij leven al was geworden. 

Vele klassiekers van hem zijn op dit album terug te vinden, van de maatschappijkritische protestsongs als ‘I Shot The Sheriff’ en ‘Get Up Stand Up’. Een ‘spiritual’ als 'Redemption Song' tot zijn vrolijke en meer feestelijke nummers als ‘Stir It Up, ‘Three Little Birds’ en ‘Could You Be Loved’ 

Via Social Media roept de band fans op hun persoonlijke favoriete Marley-tracks door te geven. Om zo te helpen samen het mooist denkbare eerbetoon aan Bob Marley te geven, 35 jaar na de release van dit bestverkochte reggae-album allertijden. 

Sinds 2017 is de uit Sudan afkomstige Mo Ali de leadzanger van Rootsriders, nadat hij in 2015 als gastzanger mee was op tour. Momenteel neemt Mo Ali een album op met de oude begeleidingsband van Bob Marley, The Wailers (met nog drie originele bandleden uit de jaren zeventig), iets waar hij terecht trots op is. Zijn talent is sinds hij deel uitmaakt van Rootriders dus bepaald niet onopgemerkt gebleven! 

Ook leuk...

tickets