Tribute2BobMarley by Rootsriders
do 21
apr

Tribute2BobMarley by Rootsriders

Tribute to the king of reggae

Entree:

€ 16 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Tribute2BobMarley by Rootsriders

Tribute to the king of reggae

Positive Vibration tour 2016: 10 jaar in het spoor van de king of reggae. Rootsriders treden met hun Tribute2BobMarley liveshows sinds 2006 in de voetsporen van hun muzikale held Bob Marley. In 2016 alweer 10 jaar dus! En daar willen ze graag bij stilstaan, onder andere met de release van hun eerste eigen album met origineel werk. 2016 is ook het jaar dat het album Rastaman Vibration 40 jaar terug het levenslicht zag, het enige album van Bob dat in zijn leven de Amerikaanse top 10 haalde. Hoe de band hun tweede lustrum precies gaat invullen is nog even afwachten maar de muziek van Marley is aan Europa’s beste Marley tribute absoluut toevertrouwd. Positive vibrations gegarandeerd dus!

Rootsriders gaat de komende tijd het eerste album met eigen nummers opnemen, hiervoor zijn ze een crowdfunding actie gestart via voordekunst. Wil jij Rootsriders helpen met het verwezenlijken van hun droom? Steun ze dan via deze link.

'Ease Out Sound' komt ons de rest van de avond van heerlijke reggaeplaten voorzien!

Combiticket Eten bij De Vereeniging
FLUOR verzorgt in samenwerking met De Vereeniging een complete avond uit. Voor €17,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een heerlijk driegangen keuzemenu kunt eten (vis, vlees of vega). Restaurant De Vereeniging staat voor lekker, makkelijk en gezond eten en ligt tegenover FLUOR.

Combiticket HOOG VUUR
FLUOR verzorgt in samenwerking met HOOG VUUR een complete avond uit. Voor €32,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een 3-gangen menu kunt eten. Bij HOOG VUUR worden eerlijke en lokale producten op ambachtelijke wijze bereid in houtgestookte ovens. Je vindt HOOG VUUR tegenover FLUOR in de voormalige Prodentfabriek.

tickets