Tom McRae + Brendan James
do 12
apr

Tom McRae + Brendan James

Rauw, krachtig en met een sterk verhalend thema

Entree:

€ 17,50 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Tom McRae + Brendan James

Rauw, krachtig en met een sterk verhalend thema

Tom McRae gaat op pad om de release van zijn zesde studioalbum, From The Lowlands, het tweede deel van de veelgeprezen 2010-uitgave The Alphabet of Hurricanes, te promoten. De zanger komt dan ook op donderdag 12 april naar FLUOR!

Van The Lowlands Tour biedt Tom de mogelijkheid om de nieuwe nummers perfect te presenteren. Karakteristiek rauw, krachtig en met een sterk verhalend thema, tonen ze een zelfverzekerde songwriter aan die met elk album groeit. Altijd entertainend, met een zelfspotachtig gevoel voor humor, Tom is bedreven in het meenemen van zijn publiek op een reis, die belooft deze shows veel meer te maken dan een eenvoudig optreden. Niet te missen.

Brendan James is de support van de avond. De uit New Hampshire afkomstige zanger kreeg op zijn 25e een platencontract bij Capital Records. De singer/songwriter wordt geïnspireerd door James Taylor, Bob Dylan en zijn inspiratie is zelfs ergens te herleiden naar Elton John. Met het in 2012 uitgebrachte album ‘Simplify’ tourde James als support van onder andere John Legend, John Mayer en Paula Cole. In deze tijd schreef James de nummers voor ‘The Howl’, waarmee hij een echt vernieuwend geluid brengt.

Dit is een seated concert.

Ook leuk...

tickets