Tim Knol & Blue Grass Boogiemen
za 26
okt
Sold
out

Tim Knol & Blue Grass Boogiemen

Nu al een classic combination!

Entree:

€17 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Café

FacebookEvent op Facebook

Tim Knol & Blue Grass Boogiemen

Nu al een classic combination!

Dit voorjaar brengen Tim Knol en de Blue Grass Boogiemen hun eerste gezamenlijke plaat uit. Tim heeft zijn liefde voor bluegrass nooit onder stoelen of banken gestoken, en met het opnemen van dit album met zijn vrienden van Nederlands bekendste band in dit genre, is er een lang gekoesterde droom van hem in vervulling gegaan. 

Tim Knol & Blue Grass Boogiemen spelen vooral eigen, speciaal voor deze samenwerking door hen geschreven nummers tijdens hun optredens. Op het nieuwe Amsterdamse Americana-festival “Once in a Blue Moon” deden ze al een voorproefje, en het dak ging van de tent! Intussen zijn ze ook in Paradiso en tijdens het EuroSonic/Noorderslag festival in Groningen al enorm enthousiast ontvangen door zowel de bluegrass/roots-fanaten en de die-hard Knol-heads, als de 'nietsvermoedende' festivalbezoeker. Ook de pers heeft zich inmiddels uiterst lovend uitgelaten over dit gezelschap.  

Tim Knol & Blue Grass Boogiemen; nu al een classic combination! 

Dit is een We Are Public show! We Are Public-kaarten zijn op de avond zelf vanaf 20.00 uur verkrijgbaar aan de kassa. Kijk voor meer informatie op de website van We Are Public.

Fysieke tickets zijn ook verkrijgbaar bij Velvet Music.

Ook leuk...