Tim Knol
vr 16
nov

Tim Knol

Nieuwe plaat, nieuwe tour

Entree:

€15,00 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Tim Knol

Nieuwe plaat, nieuwe tour

Nieuwe plaat, nieuwe tour. Tim Knol komt naar FLUOR!

In de zeven jaar na zijn doorbraak in 2010 heeft Tim Knol nogal wat ervaringen achter de boeg. Vroeg in zijn loopbaan werden veel jongensdromen al werkelijkheid: spelen op grote podia, ontmoetingen met grote helden en het kunnen leven van zijn muziek. 

Op Cut the Wire is Knols persoonlijke vingerafdruk veel bewuster op de liedjes aanwezig dan voorheen. 
De levenslessen zijn er nu in overvloed bij Knol, vanuit zichzelf, maar ook vanuit gelijkgestemden uit alle uithoeken van de wereld. 

Tim Knol weet het: hij heeft zijn plek in de zon gehad. Hij tuurt nu de vlakte in met opgeheven hoofd. Zijn visie is haarscherp. Die sweet melodies van hem blijven immer uit de aarde schieten.

Bent van Looy zal het voorprogramma voorzien. Na twee jaar schrijven trok Van Looy in januari met een zak vol nieuwe songs naar Los Angeles, naar zijn intussen vaste producer en muzikale duizendpoot Jason Falkner. 'Yours Truly' heet de nieuwe plaat die dit najaar uitkomt, vol rijkelijk gearrangeerde nummers over het leven zoals het nu is, en zou kunnen zijn. Het wordt het derde luik van de solotriptiek. Ontroerende, scherpe teksten, lekker veel akkoorden en nu ook een ukelele.

Fysieke tickets zijn ook bij Velvet Store in Amersfoort te koop!

Ook leuk...

tickets