Therapy?
vr 25
jan

Therapy?

Noord-Ierse rockband

Entree:

€ 25,00 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Therapy?

Noord-Ierse rockband

In 1989 opgericht in Noord-Ierland, bleken gevoelens van vervreemding, frustratie en ontwrichting voor Therapy? een uitstekende inspiratiebron. Het gevoel van achterdocht en verwarring dat deze eigenwijze band als buitenstaander en eeuwige underdog sinds het begin van zijn carrière voelde en verwoordde in zijn muziek, in songteksten en video’s sluit nog immer bij de huidige tijdsgeest aan. 

Gecombineerd met een inktzwart en idosyncratisch wereldbeeld kreeg Therapy? de reputatie van één van de meest eigenwijze, compromisloze, creatieve en onafhankelijke bands van zijn generatie. Na de million sellers ‘Troublegum’ (uit 1994 met oa de hits "Knives", "Screamager”, "Nowhere", "Die Laughing" en "Trigger Inside") en ‘Infernal Love’ (uit 1995 - met daarop “Stories" en de wereldhit "Diane") gooide het eigenwijze en koppige trio het heel bewust over een sonische indie boeg en bracht een aantal ijzersterke rock albums uit die minder geschikt waren voor de mainstream massa.

Op het alom bejubelde ‘Cleave’ uit 2018 (positie #2 in de UK Rock Album Chart) laat het trio puntige en punky gitaarrock horen. Verwacht live een combinatie van new school werk en alle classics!

Het voorprogramma wordt verzorgd door de Amsterdamse band Maple.

Fysieke tickets zijn nu ook bij Velvet Music Amersfoort te koop!

Ook leuk...

tickets