Theatergroep De Luie Honden @ Terras De Vereeniging
do 15
sep

Theatergroep De Luie Honden @ Terras De Vereeniging

Het laatste terrasconcert!

Aanvang:

19:00

Theatergroep De Luie Honden @ Terras De Vereeniging

Het laatste terrasconcert!

Een zomeravond met maar liefst twee keer de voorstelling: 'TOILET, een ode aan het ontlasten', tussendoor tijd voor drankjes en hapjes met de acteurs. De entree is gratis.

Showtijden: 19:00 en 20:30

TOILET, een ode aan het ontlasten
Wie heeft er nog nooit een potje zitten huilen op de wc? Of zichzelf een peptalk gegeven? Op het toilet ontstaan de beste vriendschappen; niets verbroedert immers zo als het doorgeven van een wc-rol. Zowel online als offline proberen we met zijn allen de mooiste versie van onszelf te zijn.

Selfies uit de juiste hoek, flashy outfits, culinaire hoogstandjes, zelfontplooiing en de juiste vrienden. Als je wil, heb je er een dagtaak aan om het allemaal bij te houden. Maar voor wie eigenlijk? Zijn we niet op ons best zonder al die lagen opsmuk? En zo ja, waar vind je dat nog.

Koning, keizer, admiraal.. De pot is misschien wel de laatste plek waar we echt onszelf zijn. Dat is waar we durven te ontlasten. De schoonheid van iedere alledaagse Arie. We willen jou, hier en nu, zonder je avocado’s, je yogaposes en je aspiraties.‘Toilet’, een ode aan de porseleinen troon, waar we de mooiste mensen tegenkomen.

Gemaakt en gespeeld door: Annelies Gouw, Marjolein van Wegen en Daphne Gakes
Eindregie en zakelijke leiding: Marlijn Fleer
www.deluiehonden.nl