The Ultimate Led Zeppelin tribute by Physical Graffiti
za 9
jan

The Ultimate Led Zeppelin tribute by Physical Graffiti

Rock

Entree:

€12,50 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

21:00

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

The Ultimate Led Zeppelin tribute by Physical Graffiti

Rock

Het is weer tijd voor ‘The ultimate LEDZEPPELIN tribute by Physical Graffiti’

Al meer dan 15 jaar een hommage aan Led Zeppelin, met succes. Vooral bekend in de Nederlandse en Duitse clubs en festivals. De zware groofes en demonische baslijnen brengen je naar een andere dimensie.

Physical Graffiti is vernoemd naar het 6de legendarische album van LEDZEPPELIN. De band is opgebouwd uit 5 leden, Dave Harold [bass], Endrew Elt [vocals], Daniel Verberk [gitaar], Gert-Jan Naus [keyboard] en Jan Gabriel [drums]. Samen vormen zij dé ultieme tribute band van LEDZEPPELIN. De reputatie die de band de afgelopen jaren heeft opgebouwd is net zo stevig als hun muziek, vooral na het aantreden van leadzanger Endrew Elt heeft de band zijn perfecte vorm gekregen en geven ze een unieke Led Zeppelin-experience. Dit komt door de hoge noten die zanger Andrew Elt haalt en de gitaar die de perfectie en essentie van Jimmy Page benaderd.

Combiticket - UITVERKOCHT

FLUOR verzorgt in samenwerking met De Vereeniging een complete avond uit. Voor €17,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een heerlijk 3-gangen keuze menu kunt eten (vis, vlees of vega). Restaurant De Vereeniging staat voor lekker, makkelijk en gezond eten en ligt tegenover FLUOR.

Ook leuk...

tickets