The Overslept
vr 6
mei

The Overslept

Stevig en energiek

Entree:

€ 11,00 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Café

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

The Overslept

Stevig en energiek

Dit is het verplaatste concert van donderdag 02 december 2021. Tickets blijven gewoon geldig voor deze nieuwe datum. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

The Overslept is een Nederlandse rockband, bestaande uit jeugdvrienden Sem Jonkhout (zang en gitaar), Tommy van der Leer (bas), Daniël van den Brink (drums) en Délano Ladurner (gitaar). Het viertal besluit in 2014 hun muzikale krachten te bundelen. Na hun deelname aan de Popronde tekent de band bij 8Ball Music. Het viertal wordt in juni 2017 gebombardeerd tot 3FM Talent en in augustus van dat jaar verschijnt de aanstekelijke hitsingle ‘Stolen Car’, die niet van de radio te slaan is.

Live staat The Overslept garant voor een stevige en energieke set. Zo was de band al te zien als voorprogramma van Panic! At The Disco en Paramore in AFAS Live, op Pinkpop, Paaspop en Noorderslag. Na de EP 'Signals' released de band dit jaar de singles 'Long Way Down' en 'Waste Of Love.' In maart 2020 start de ‘Waste Of Love' clubtour van de band.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Charmplay. Met hun feelgoodindie-pop weten ze iedereen in beweging te krijgen.

Fysieke tickets zijn te koop bij Velvet Music.

Ook leuk...

tickets