The Kik
do 14
okt

The Kik

Terug met spiksplinternieuw werk

Entree:

€ 19,00 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

The Kik

Terug met spiksplinternieuw werk

Wil je weten of dit concert doorgaat of niet? Kijk dan op dit overzicht.

Enkele maanden na hun twee uitverkochte Ahoy Rotterdam shows gaat The Kik ‘terug’ de clubs in. Met spiksplinternieuw eigen werk wel te verstaan. De band onder aanvoering van Dave von Raven en bekend van radio en televisie maakt haar comeback in het Nederlandse clubcircuit, na nooit weg te zijn geweest. Maar er kwam af en toe iets tussen zou je kunnen stellen.

Een nieuw album dus en een kersvers geluid. Een tipje van de sluier: er zijn synthesizers.

Het voorprogramma van deze avond wordt verzorgd door MINKA. Tintelfrisse Nederlandstalige electropop met een vrolijke rock n roll vibe. All in. MINKAverwacht maar één ding van je: totale overgave aan de muziek. Dansen, tunnelvisie, verliefdheid, alles is welkom als MINKA speelt. De Deventerse zangeres weet je te overtuigen met eerlijke teksten en een verslavende cocktail van electro & analoge muziek.

Dit is een We Are Public show! We Are Public-kaarten zijn op de avond zelf vanaf 20.00 uur verkrijgbaar aan de kassa. Kijk voor meer informatie op de website van We Are Public.

Voor deze show hoeft geen 1,5 meter afstand gehouden te worden. Je welkom bent op vertoon van een geldig vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag! Kijk hier voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs.

Ook leuk...

tickets