The Bruceband | Born To Run - 45th Anniversary
za 6
nov

The Bruceband | Born To Run - 45th Anniversary

45 jaar Born to Run

Entree:

€ 20,00 *

Zaal open:

19:30

Aanvang:

20:30

Einde:

23:00

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

The Bruceband | Born To Run - 45th Anniversary

45 jaar Born to Run

Wil je weten of dit concert doorgaat of niet? Kijk dan op dit overzicht.

In juli 1975 zag het album Born to Run van Bruce Springsteen het licht. Waren zijn eerste albums nog wat lauwtjes ontvangen, met Born To Run viel alles samen voor Springsteen en dit album werd daarmee zijn definitieve doorbraak. 

Reden genoeg voor The Bruceband om dit legendarische album 45 jaar later integraal naar de podia te brengen. The Bruceband is inmiddels een gevestigde naam. Sinds haar oprichting in 2003 heeft Europe's no.1 Springsteen Tributeband talloze podia aangedaan en daarmee een zeer sterke live-reputatie opgebouwd.

The Bruceband is gericht op het zodanig neerzetten van de songs van Springsteen dat bezoekers het gevoel krijgen bij een echt Springsteen-concert te zijn. Shows van meer dan drie uur zijn dan ook eerder regel dan uitzondering. Deze band ademt Springsteen. Puttend uit het enorme Springsteen repertoire en de vele verzoeknummers, is geen enkele show hetzelfde. The Bruceband is met recht “as close as it gets”.

Uiteraard komt ook het overige repertoire van Springsteen ruim aan bod. Het worden zeker weer mooie shows met een lach, traan, dans, kippenvel en adembenemende luistermomenten.

Fysieke tickets zijn ook te koop bij Velvet Music.

Bij deze show hoeft geen 1,5 meter afstand gehouden te worden. Je welkom bent op vertoon van een geldig vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag! Kijk hier voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs.

coronatoegangsbewijs.

Ook leuk...

tickets