The Bruceband - Born in the USA 35th Anniversary
za 1
jun

The Bruceband - Born in the USA 35th Anniversary

Europa's no.1 Springsteen Tributeband

Entree:

€ 17,50 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

21:00

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

The Bruceband - Born in the USA 35th Anniversary

Europa's no.1 Springsteen Tributeband

In 2019 is het 35 jaar geleden dat Bruce Springsteen zijn 7e album, 'Born in the USA', uitbracht. Dit was het best verkopende album in de VS in 1985 en met 30 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd was dit ook het succesvolste album ooit! 35 jaar later brengt The Bruceband, Europa's no.1 Springsteen Tributeband, dit legendarische album naar de Nederlandse podia.

The Bruceband is inmiddels een bekende naar in Tribute-land. Deze band ademt Bruce Springsteen. The Bruceband bestaat al ruim 15 jaar en heeft door de jaren heen op vele podia en festivals in binnnen- en buiteland gestaan. Met shows van dik 3 uur en een repertoire van ca. 150 Springsteen-songs komen alle hits en lekkere nummers voorbij.

Er is geen één andere zanger als Robert Philippi die zowel qua stem als fusiek zo'n grote gelijkenis is met Bruce Springsteen. Voeg daar zijn energieke podium-act en een inmiddels prefecte ingespeelde band met topmuzikanten aan toe, dit zal zorgen voor de sfeer en ervaring als bij een Bruce-concert. 

Fysieke tickets zijn ook bij Velvet Store in Amersfoort te koop!

Ook leuk...

tickets