Terrorizer, Skeletal Remains, De Profundis
wo 23
jan

Terrorizer, Skeletal Remains, De Profundis

Metalavond met onder andere Terrorizer

Entree:

€ 18,00 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Terrorizer, Skeletal Remains, De Profundis

Metalavond met onder andere Terrorizer

Terrorizer
Terrorizer is een Amerikaanse grindcore en death metal band die opgericht is in 1986, Los Angeles. Tot nu toe heeft de band drie studioalbums uitgebracht: Wold Downfall, Darker Days Ahead en Hordes Of Zombies. Terrorizer is twee keer uit elkaar gegaan een keer in 1989 en in 2006. De band is in 2009 herenigd, and here to stay!

Het debuutalbum World Downfall kwam uit in 1989, dit album wordt gezien als een van de klassiekers van de vroege grindcore. In 2005 bestond de band uit Jesse Pintado en Pete Sandoval, Tony Norman voegde zich erbij met gitaar en bas en Anthony Rezhawk trad toe als de nieuwe zanger. In de week van de release van het album Darker Days Ahead stierf Jesse Pintado. Dit album is in 2006 uitgekomen. Al snel kwam een nieuwe demo-track uit, ‘Hordes Of Zombies’, waarbij in 2012 het derde album uitkwam.

Skeletal Remains
Skeletal Remains ontstond in 2011 als Anthropophagy en bracht twee studioalbums uit: ‘Beyond The Flesh’ in 2012 en ‘Condemned To Misery’ in 2015. Daarnaast toert de band constant door Europa, de VS en Japan op festivals als Maryland Death Fest, Party.San, Brutal Assault en Hellfest. Het derde album ‘Devouring Mortality’ laat zien hoe goed Skeletal Remains de kunst beheerst om niet gedateerd te klinken terwijl het old school in hart en nieren is. Daarnaast wordt het zeer aanbevolen aan alle topklasse death metal fans! De band bestaat uit Chris Monrov, Mike De LA O en Adrius Marquez.

De Profundis
In de loop van hun carrière hebben De Profundis zich enorm is ontwikkeld, hun muziek is uitgegroeid tot steeds meer fantasierijke en uitdagende vormen, waardoor de beperkende genredefinities en –regels achter wegen worden gelaten. Door het mengen van creativiteit, ambitie en uitstekend muzikaal vakmanschap heeft de band tot nu toe vier prachtige albums op hun naam staan, waaronder The Emptiness Within en Kingdom Of The Blind. De bandleden zijn Craig Land, Shoi Sen, Paul Narzarkardeh, Arran McSporran en Tom Atherton.

Fysieke tickets zijn nu ook bij Velvet Music Amersfoort te koop!

Ook leuk...

tickets