Taymir
vr 11
mrt

Taymir

60's pop

Entree:

€ 9 *

Zaal open:

21:00

Aanvang:

21:30

Locatie:

Café

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Taymir

60's pop

Taymir is een jonge Haagse band, ze hebben zich goed op de kaart gezet in Nederland met hun single ‘AAAAAH’. Net als op hun debuut album ‘PHOSPHENE’ komt de aanstekelijke catchy 60’s pop goed naar voren. Ze hebben op de grootste Nederlandse festivals gestaan, zoals Down The Rabbit Hole en Pinkpop. Maar het bleef niet alleen bij Nederland, samen met Natasha Bent en David Swartz hebben ze de deuren geopend naar het internationale podium. Dit leidde tot optredens op grote Europese festivals, zoals Berlin Music Week, Reeperbahn Festival en Waves.

De band bestaat uit zanger Bas Prins, bassist Quinten Meiresonne, gitarist Mikkie B Wessels en drummer Isaï Reiziger. In 2014 zijn ze gevraagd om het prestigieus London Calling Festival in Amsterdam te openen, als enige Nederlandse band!

In 2016 hebben ze weer een rij shows staan door heel Nederland. Deze staan allemaal in het teken van hun nieuwe EP genaamd ''Sometime''. Ze komen met hun spetterende show ook naar FLUOR!

Combiticket Eten bij De Vereeniging
FLUOR verzorgt in samenwerking met De Vereeniging een complete avond uit. Voor €17,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een heerlijk driegangen keuzemenu kunt eten (vis, vlees of vega). Restaurant De Vereeniging staat voor lekker, makkelijk en gezond eten en ligt tegenover FLUOR.

Combiticket HOOG VUUR
FLUOR verzorgt in samenwerking met HOOG VUUR een complete avond uit. Voor €32,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een 3-gangen menu kunt eten. Bij HOOG VUUR worden eerlijke en lokale producten op ambachtelijke wijze bereid in houtgestookte ovens. Je vindt HOOG VUUR tegenover FLUOR in de voormalige Prodentfabriek.

Ook leuk...

tickets