Tante Joke Karaoke Band
za 19
sep

Tante Joke Karaoke Band

Verplaatste avond!

Entree:

€ 12,50 *

Zaal open:

22:00

Aanvang:

22:00

Einde:

3:00

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Tante Joke Karaoke Band

Verplaatste avond!

Amersfoort! Jullie favoriete Tante komt terug naar FLUOR!

Ontketen die inner superster en verover je stad als heuse Bieber of Gaga in een knotsgek karaokefestijn!
Jij zingt, de Tante Joke Karaoke Band speelt!
 
Kom maar door met de meeschreeuwhitjes, liefdesduetten en muziek om op te dansen, de Tante Joke Karaoke Band en DJ’s zorgen voor een knotsgekke nacht. Hits van voor je geboorte tot nu, vraag jouw favoriete nummer aan bij onze balie en jij bent voor even de leadzanger van je eigen band. Hè, wat? Een avond vol plezier met de Tante Joke Karaoke Band, DJ’s en bier. Simpel!
 
Tante Joke Karaoke Band is 18+
 
Voor dit evenement zijn groepstickets te koop. Een groepsticket geeft toegang voor vijf personen en kost evenveel als vier tickets. Zo kan er dus een persoon gratis naar binnen!
 
Fysieke tickets zijn ook verkrijgbaar bij Velvet Music.

Dit is een We Are Public show! We Are Public-kaarten zijn op de avond zelf vanaf 20.00 uur verkrijgbaar aan de kassa. Kijk voor meer informatie op de website van We Are Public.

 

VERPLAATST: 

Door de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus kunnen concerten met meer dan honderd personen tot en met 6 april niet doorgaan, ook bij ons niet. Hierin volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de Overheid. Dit betekent dat Tante Joke Karaoke van vrijdag 13 april wordt verplaatst naar 19 september 2020. 

Reeds gekochte tickets blijven op deze nieuwe datum uiteraard gewoon geldig.
 
Kun je deze nieuwe datum niet? Stuur dan vóór 1 juni 2020 even een mailtje naar marketing@fluor033.nl, met het IBAN-nummer waarop het geld retour gestort kan worden, dan zorgen we natuurlijk dat je je geld gewoon terugkrijgt.
 
We hopen dat jullie 19 september alsnog een feestje bij ons komen bouwen!
 
Groetjes,
Team FLUOR

tickets