Super Zwoel
za 28
aug

Super Zwoel

Testen voor Toegang

Entree:

€15,- *

Zaal open:

23:00

Aanvang:

23:00

Einde:

4:00

Locatie:

ZaalCafé

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Super Zwoel

Testen voor Toegang

WE MOGEN WEER. Zoals vanouds, géén 1,5 meter afstand. Geen mondkapjes. Geen gezeur! Met Testen voor Toegang kunnen wij alle basisregels los laten. Met vertoon van een negatieve test, kan jij zoals vanouds met ons de nacht in. Barkeep houd hem vochtig!

Super Zwoel, álle hits van dit moment. Hiphop, RnB, schuren! Jouw favoriete schuurfeest, maar dan niet in een schuur. Na anderhalf jaar thuis zitten, mogelijk we eindelijk weer de club in. En wat zijn wij enthousiast! Let op: je moet een negatieve test aan kunnen tonen bij binnenkomst. Heb je deze niet wordt de toegang geweigerd.

Belangrijk: uitleg Testen voor Toegang

Stap 1: Koop een toegangskaartje of meld je aan voor een evenement

Stap 2: Maak een testafspraak
Plan een afspraak voor een coronatest bij 1 van de aangesloten testlocaties via Testenvoortoegang.nl. Zorg ervoor dat u maximaal 40 uur voor uw bezoek bent getest. Kinderen onder de 13 jaar hoeven niet getest te worden.

Stap 3: Laat je testen
Zorg dat u op tijd bij de testlocatie bent. Neem uw legitimatiebewijs en bevestiging van de testafspraak mee.

Stap 4: Testuitslag
U ontvangt na het testen binnen een uur de uitslag. Een negatieve uitslag is nodig om een coronatoegangsbewijs te kunnen maken.

Stap 5: Maak een coronatoegangsbewijs

Digitaal coronatoegangsbewijs
Download de CoronaCheck-app. U vindt de app in de Apple App Store of de Google Play Store. Bij de negatieve uitslag die u ontvangt via Testen voor toegang, zit een ophaalcode. Gebruik deze ophaalcode in de CoronaCheck-app. De app maakt hier een QR-code van. Dit is uw coronatoegangsbewijs. 

Papieren coronatoegangsbewijs
Ga naar Coronacheck.nl en klik op de knop “Maak papieren coronatoegangsbewijs”. Bij uw negatieve testuitslag heeft u ook een ophaalcode ontvangen. Deze ophaalcode vult u in. De website zet de testuitslag om in een QR-code. U kunt nu uw coronatoegangsbewijs met QR-code printen. 

Stap 6: Bezoek
U neemt uw coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Bij de ingang van het evenement of activiteit scant de organisatie uw coronatoegangsbewijs. Vergeet ook uw legitimatiebewijs niet. Uw gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot laat u ook uw ticket of toegangskaartje zien.

Ook leuk...

tickets