Super Zwoel Festival 2021
vr 17
sep
Sold
out

Super Zwoel Festival 2021

We mogen weer!

Aanvang:

16:00

Einde:

23:00

FacebookEvent op Facebook

Super Zwoel Festival 2021

We mogen weer!

Poging nummer, we weten het niet meer. Maar dit keer in de vorm van een festival voor 750 bezoekers. 750 bezoekers? Ja! Je leest het goed. Wij duiken de buitenlucht in op vrijdag 17 september. De tickets van 29 augustus zijn geldig voor dit festival. Alle kaartkopers zijn gemaild.

WE MOGEN WEER. Zoals vanouds, géén 1,5m afstand. Geen mondkapjes. Geen gezeur! Met Testen voor Toegang kunnen wij alle basisregels los laten. Met vertoon van een negatieve test, kan jij zoals vanouds met ons daggeren, (uitleg staat in het event en wordt gemaild.) Barkeep houd hem vochtig! 

Super Zwoel, álle hits van dit moment. Hiphop, RnB, schuren! Jouw favoriete schuurfeest, maar dan niet in een schuur. Na anderhalf jaar thuis zitten, mogelijk we eindelijk de handjes in de lucht! En wat zijn wij enthousiast! Let op: je moet een negatieve test, vaccinatie bewijs of recente besmetting aan kunnen tonen bij binnenkomst. Dit doe je via de corona check app. Heb je deze niet wordt de toegang geweigerd.

PROGRAMMA
MAIN:
HATO
ROBIN
Brooklyn
Aap uit de Mouw
RUMA
CHIMP
Ricardo Rico

RBG Disco: TBA.

TICKETS
Het oude normaal ticket: €20,00
De Gabberhause ticket: €22,50
AAN DE DEUR NIET MOGELIJK.
Deze prijs is exclusief servicekosten.

Let op: zonder corona check QR code krijg je helaas geen toegang tot Super Zwoel.

ALGEMENE INFORMATIE:
Bosbad Amersfoort
Barchman Wuytierslaan 232
3819 AC Amersfoort
16:00 - 23:00
Leeftijd: 18+
PIN ONLY!

PARKEREN:
Bij de locatie zijn GEEN parkeerplekken aanwezig. Wil je met de auto komen? Parkeer je bolide dan bij de P&R van Amersfoort Centraal aan het Piet Mondriaanplein. Vanaf hier pak je bus 70 richting Soest. Je staat dan binnen 5 minuten naast het festivalterrein. Na het festival kan je nog met de bus terug. Vergeet geen mondkapje mee te nemen. Let op; er wordt actief gecontroleerd op het parkeren van auto’s bij het Bosbad en er is echt geen parkeerplek voor bezoekers.

PIN-only event
Op het festivalterrein kan je alleen met PIN betalen. Cash mee nemen heeft dus geen zin. Alleen pinpassen worden geaccepteerd. Helaas geen creditcards.

Lockers
Op dit evenement zijn een beperkt aantal lockers beschikbaar. De lockers werken met muntgeld. Neem dus een aantal € 0,50 centjes mee om je kluisje te kunnen openen en sluiten. Het gebruik van kluisjes is geheel op eigen risico.