Sunday Sun
vr 15
apr

Sunday Sun

Fris, zomers en aanstekelijk

Entree:

€ 11 *

Zaal open:

21:00

Aanvang:

22:00

Locatie:

Café

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Sunday Sun

Fris, zomers en aanstekelijk

De beste dingen ontstaan vaak spontaan. Kijk maar naar Sunday Sun, dat na een flink avondje stappen bij de opkomende zon werd opgericht. Vier jaar later hebben de vier bandleden drie EP's en een debuutalbum op zak, vol vrolijke en aanstekelijke popliedjes. De zomerse en opgewekte sixtiespop van Sunday Sun heeft een rauwer randje gekregen op debuutplaat We Let Go, met dank aan de medewerking van producer Rutger Hoedemaekers (bekend van VOICST en About). Na een avondje Sunday Sun zal je zin in de zomer helemaal niet meer te houden zijn!

LET OP! Dit is de nieuwe datum van Sunday Sun. Tickets die eerder al zijn gekocht blijven gewoon geldig. Kun je niet op de nieuwe datum? Stuur dan een mailje naar marketing@fluor033.nl

Combiticket
FLUOR verzorgt in samenwerking met De Vereeniging een complete avond uit. Voor €17,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een heerlijk 3-gangen keuze menu kunt eten (vis, vlees of vega). Restaurant De Vereeniging staat voor lekker, makkelijk en gezond eten en ligt tegenover FLUOR.

Aanvang show: 22:00

tickets