Stennis - EP releaseshow 'Houten Klaas'
vr 14
feb

Stennis - EP releaseshow 'Houten Klaas'

Lokale nederskaband brengt debuut EP uit

Entree:

€ 5 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Café

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Stennis - EP releaseshow 'Houten Klaas'

Lokale nederskaband brengt debuut EP uit

Boerenbalkan. Polderpolka. Sovjetschlager. Stennis is een nieuwe band uit de Randstad die aanstekelijke, flirterige Oost-Europese muziek combineert met oer-Hollandse smartlappen. De band bezingt hedendaagse thema’s als het leven, de dood en Tinder. Dansbaar, authentiek en vooral heel erg lekker.

Sinds de singlerelease van debuut ‘Kan Niet Kiezen’, op Valentijnsdag 2018, gaat het als een speer. De band breekt café’s, festivals en podia door het hele land af. Van theaterwalhalla Oerol tot dancegigant Solar Weekend, van het legendarische Countdown Café naar de gekste provinciale afterparties. Met tweede single ‘Marina’ onder de arm bleek Stennis niet te stoppen.

In 2018 en 2019 verschenen er meer nieuwe singles en vervolgde Stennis haar kruistocht door het land. Op 14 februari 2020, exact twee jaar na de eerste single, verschijnt de debuut EP 'Houten Klaas'.

Dit is een We Are Public show! We Are Public-kaarten zijn op de avond zelf vanaf 20.00 uur verkrijgbaar aan de kassa. Kijk voor meer informatie op de website van We Are Public.

Ook leuk...

tickets