Orgel Vreten
za 24
okt

Orgel Vreten

The Merciless Hammond Battle

Entree:

€ 15 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Orgel Vreten

The Merciless Hammond Battle

Twee stokoude orgels, een strakke band en een verzameling geweldige gastmuzikanten: dat is Orgel Vreten.

Na een optreden in De Wereld Draait Door (2012) is de carrière van Orgel Vreten in een stroomversnelling geraakt. De band, destijds met Thijs Schrijnemakers (Stereo) en Robin Piso (DeWolff) als kernleden, vochten hun Hammond battle uit in een wervelende show met veel zinvol muzikaal geweld. Na shows op bijna alle podia van Nederland en op festivals als Paaspop en Lowlands werd het tijd voor de strijders zich tijdelijk terug te trekken. Omdat Robin Piso zijn activiteiten met DeWolff niet meer kon combineren, meldde zich een nieuwe Orgel Vreter aan het front in de persoon van Darius Timmers (o.a.Tessa Rose Jackson). Thijs en Darius schreven samen de elf nummers die op het nieuwe album Komrad staan.

Het album is een geheel instrumentaal album, waarin de vocalen geen moment gemist worden en kent gastbijdragen van Marcel Veenendaal (DI-RECT), Anton Goudsmit (New Cool Collective, The Ploctones), Benjamin Herman (New Cool Collective) en Arno Bakker (Maison Du Malheur).

Met een nieuw album, een zeer uitgebreide clubtour en een theatervoorstelling in het vooruitzicht is Orgel Vreten klaar voor wat nu al een fantastisch jaar belooft te worden!

Combiticket

FLUOR verzorgt in samenwerking met De Vereeniging een complete avond uit. Voor €17,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een heerlijk 3-gangen keuze menu kunt eten (vis, vlees of vega). Restaurant De Vereeniging staat voor lekker, makkelijk en gezond eten en ligt tegenover FLUOR.

tickets