SKIP&DIE + Sofie Letitre
za 3
dec

SKIP&DIE + Sofie Letitre

Explosief en exotisch

Entree:

€ 13,- *

Zaal open:

21:00

Aanvang:

21:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

SKIP&DIE + Sofie Letitre

Explosief en exotisch

SKIP&DIE bestaat uit vocalist/beeldend kunstenaar Cata.Pirata, producer Jori Collignon, percussionist Gino Bombrini en gitarist Daniel Rose. Na de release van hun eerste single in 2012, ‘Love Jihad’, maakte SKIP&DIE indruk op het Europese publiek met een toer vol explosieve live optredens. Mede door de onuitputtelijke energie en vernieuwende muziek wordt SKIP&DIE door het publiek en pers omarmt en ontvangt het lovende uitspraken. In 2015 bracht SKIP&DIE na drie jaar non-stop toeren langs alle windstreken hun nieuwe album ‘Cosmic Serpents’ uit. Ook voor dit album liet SKIPD&DIE zich inspireren door stijlen van over de hele wereld, waaronder digital cumbia, maloya, Braziliaanse rasterinha and electro chaabi, dub, footwork en psychedelische rock. SKIP&DIE brengt deze melange van stijlen samen tot een explosieve live set waarin het publiek extra opgehitst wordt door de energieke frontvrouw Cata.Pirata.

Support van vanavond is Sofie Letitre. De Utrechtse Sofie Letitre zette met Uncanny Valley (2015) de eerste stap in de richting van de elektronische muziek: het boze zusje van Massive Attack met de diepte en intensiteit van James Blake en Björk. Deze EP kwam tot stand in samenwerking met o.a. Thijs de Vlieger, bekend van de drum ’n bass zwaargewichten NOISIA. De EP kon rekenen op flink wat nationale en internationale pers, resulterend in shows op onder andere ADE en PITCH festival. En verzorgde ze het voorprogramma van Indiepopkoningin MØ in Polen en Paradiso.
Op 15 oktober presenteerde Sofie haar tweede EP Take To Heels (je uit de voeten maken). Net als bij Uncanny Valley wordt de overwegend elektronische muziek live gespeeld door haar band. Een fusie van de traditionele akoestische instrumenten en elektronica zorgt voor een intense en dynamische liveshow waarbij de intensiteit van Sofie’s stem centraal staat.

tickets