Roxeanne Hazes
vr 15
okt

Roxeanne Hazes

Kwetsbare popdiva put uit rock, pop, levenslied, R&B en dance

Entree:

€ 18,00 *

Zaal open:

20:00

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Roxeanne Hazes

Kwetsbare popdiva put uit rock, pop, levenslied, R&B en dance

Wil je weten of dit concert doorgaat of niet? Kijk dan op dit overzicht.

Met haar debuutalbum In Mijn Bloed (2017) sloot Roxeanne een periode af; ongelukkig, zoekend, boos. Het maakproces was haar therapie. Haar kwetsbaarheid en eerlijkheid werden beloond met lovende reacties, een hit en een Edison. ‘Onze monden vielen open’, luidde het juryrapport. ‘Hazes vindt zichzelf opnieuw uit als kwetsbare popdiva die put uit rock, pop, levenslied, R&B en dance.’ Twee jaar later is Roxeanne Hazes terug met nieuwe muziek.

Het nieuwe album is nog niet klaar. “Muziek maken is hetgeen dat ik het liefst doe. Ik wil liedjes maken die mensen blij maken en hopelijk in vervoering brengen. Dat kun je niet overhaasten. Het gaat heel goed, maar ik ben ook heel perfectionistisch. Het vertrekpunt is het vorige album: elektronische popgeluiden met een nostalgisch levenslied randje in een modern jasje. Maar ik merk ook dat ik nog meer muzikale vrijheid claim en grenzen op zoek: van een organisch bandliedje naar een eclectische donkere popsong.” 

Support van deze avond wordt verzorgd door Guusje. Nadat liedjesschrijver Guus Mulder per ongeluk een demo inzong die hij eigenlijk voor iemand anders geschreven had, volgde een zoektocht die resulteerde in de eerste muziek van ‘Guusje’. De 26-jarige artiest uit Amsterdam laat met zijn innovatieve, Nederlandstalige popmuziek alledaagse taferelen tot de verbeelding spreken. Op zijn debuutalbum, dat nog dit jaar uit moet komen, snijdt Guusje moeiteloos alle kleuren van het liefdesspectrum aan: van de eerste vlinders tot aan een pijnlijk einde van een relatie.

Dit is een We Are Public show! We Are Public-kaarten zijn op de avond zelf vanaf 20.00 uur verkrijgbaar aan de kassa. Kijk voor meer informatie op de website van We Are Public.

Voor deze show hoeft geen 1,5 meter afstand gehouden te worden. Je welkom bent op vertoon van een geldig vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag! Kijk hier voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs.

Ook leuk...

tickets