Raggende Manne
za 20
apr

Raggende Manne

Dit jaar bestaan de mannen 30 jaar

Entree:

€ 15,00 *

Zaal open:

19:30

Aanvang:

20:00

Einde:

22:15

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

FacebookEvent op Facebook

Raggende Manne

Dit jaar bestaan de mannen 30 jaar

De Raggende Manne hebben een nieuw album aangekondigd. Na een albumstilte van 20 jaar brengt de band op 22 februari 2019 hun nieuwe album ‘Alles Kleeft’ uit! ‘Alles Kleeft’ zal uitgebracht worden op dubbelvinyl en digitaal. 

De Raggende Manne zijn na een lange onderbreking van 14 jaar weer terug in de oude bezetting, aangevuld met gitarist Arnold Smits. Na 20 jaar is de band nog steeds in staat om actuele onderwerpen op de typische Raggende Manne manier aan de kaak te stellen. Met het mes op de keel op teksten van zanger Bob Fosko over alledaagse, maar ook levensbeschouwelijke onderwerpen, waar de mens in zijn leven tegenaan kan lopen.
“Het credo van De Raggende Manne was altijd: kijken wat er is. Tijdens de opnamen blijkt pas of hetgeen we doen de moeite waard is. Dus: je kan gaan zitten wachten, maar actie is beter! Het resultaat mag er wezen.” Aldus zanger Bob Fosko

De Raggende Manne gaan met hun tijd mee en zullen in aanloop naar de release van het album ‘Alles Kleeft’ verschillende vlogs posten waarin ze dieper ingaan op de nummers van het nieuwe album. Bekijk de eerste vlogs hier.

Raggende Manne nemen de band Bony Macaroni als voorprogramma mee. Bony Macaroni maakt het weer cool om jezelf te haten. Tenminste, dat hopen ze. Hun gematigd-hartverscheurende en semi-catchy debut-ep is begin 2019 in de digitale schappen te vinden, en 20 april op ons podium!

Door succes is de show verplaatst naar de grote zaal.
Dit betekent dat de show een half uur eerder zal beginnen.
De zaal gaat om 19.30 uur open, het voorprogramma zal om 20.00 uur beginnen.

Ook leuk...

tickets