Radio 2 presenteert: Moke + Mundo Park
vr 25
mrt

Radio 2 presenteert: Moke + Mundo Park

Tien jaar Moke

Entree:

€ 16 *

Aanvang:

20:30

Locatie:

Zaal

Tickets

* excl. €1,50 servicekosten

Radio 2 presenteert: Moke + Mundo Park

Tien jaar Moke

Moke is terug! En ze bestaan ook nog eens tien jaar. Op hun vierde studio-album en gelijknamige single ‘The Time Has Come’ laat de Amsterdamse band haar hernieuwde dynamische energie horen. “Groots en weids," aldus zanger Felix Maginn. En daarmee is de band helemaal klaar voor 2016. Op naar de festivalweides, maar vooral: eerst naar Amersfoort!

Aan indierockband Mundo Park de eer om de avond te openen. Dit vijftal brengt dit jaar hun eerste volledige album uit. Pakkende melodieën, compacte structuren en herkenbare thema’s vormen nog steeds de inhoud, maar de verpakking is veranderd. De uptempo indierock van weleer is feller dan ooit en verrijkt met flarden sferische postrock, dance en zelfs een ingetogen ballad.

Deuren open: 20:00
Aanvang support: 20:30

Combiticket Eten bij De Vereeniging
FLUOR verzorgt in samenwerking met De Vereeniging een complete avond uit. Voor €17,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een heerlijk driegangen keuzemenu kunt eten (vis, vlees of vega). Restaurant De Vereeniging staat voor lekker, makkelijk en gezond eten en ligt tegenover FLUOR.
Aanvang eten bij HOOG VUUR: 18:00, duur van een driegangen menu is 2 uur.

Combiticket HOOG VUUR
FLUOR verzorgt in samenwerking met HOOG VUUR een complete avond uit. Voor €32,50 extra koop je al een combiticket waarmee je voorafgaand aan het concert een 3-gangen menu kunt eten. Bij HOOG VUUR worden eerlijke en lokale producten op ambachtelijke wijze bereid in houtgestookte ovens. Je vindt HOOG VUUR tegenover FLUOR in de voormalige Prodentfabriek.

tickets