Popronde Amersfoort Afterparty
za 20
okt

Popronde Amersfoort Afterparty

Acts op het punt van doorbreken

Zaal open:

23:30

Aanvang:

23:55

Einde:

4:00

Locatie:

Café

FacebookEvent op Facebook

Popronde Amersfoort Afterparty

Acts op het punt van doorbreken

Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. In 2018 strijkt Popronde neer in 41 steden: van Leeuwarden tot Middelburg, van Venlo tot Alkmaar en van Deventer tot Den Haag, geen stad is veilig! In elke stad treden op één avond circa 35 opkomende Nederlandse bands en artiesten op bij een twintigtal podia. De deelnemende podia zijn cafes, galeries, theatertjes, platenzaken, kerken en clubs in het centrum van een stad. Eén avond in het jaar zijn zij de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten en is het centrum het festivalterrein.

Naast een regulier programma in de avond verzorgen wij ook de officiële afterparty!

01:00 Tastic
De muzikale stijl van Tastic wordt beschreven als 'Trappy, RnBish Indie Hiphop'. De creatieve mix resulteerde in een deal bij Sony Music NL. Toch koos Tastic ervoor om de singles 'Geen Games', 'Backseat' en 'Xrated' onafhankelijk te releasen. De komende tijd zal Tastic een hoop muziek uit brengen. Stay tuned!

01:45 NIMBUS 3000
NIMBUS 3000 maakt zeer vernuftige lo-fi synthpop met vervormde stemmen, verstrengelde ritmes, soepele stoeiende beats en subtiele invloeden van disco, noise en SNES RPG's. Zijn laatste cassette Truth // Fecit - uitgegeven door Fa2. Rotterdam - onderzoekt het klankveld tussen de vroege Nintendo esthetiek en hedendaagse clubcultuur.

02:45 Playground Zer0
Playground Zer0 since 2021. Playground Zer0 is een Haagse breakbeat/dance sensatie die gaat voor Party met de grote P. Uit eerdere verhalen bleek dat de drie heren afkomstig zijn uit Roemenië. Dit bleek echter niet waar te zijn... Ze komen uit de toekomst. Playground Zer0, Music for the people. Music to dance to.

Ook leuk...